CONFERINȚA NAȚIONALĂ „Mentorat și transfer de competențe pentru promovarea ritmului individual de învățare”
01.04.2024, 722 vizualizări, 0 voturi
Mentorat și transfer de competențe pentru promovarea ritmului individual de învățare
Către toate unitățile de învățământ din județul Hunedoara,
În atenția doamnei/domnului director
În atenția tuturor cadrelor didactice
Casa Corpului Didactic Hunedoara, organizează în data de 18 aprilie 2024, în parteneriat cu Casa Corpului Didactic „Grigore Tabacaru” din Bacău,
CONFERINȚA NAȚIONALĂ
„Mentorat și transfer de competențe pentru promovarea ritmului individual de învățare”
Conferința se adresează cadrelor didactice din învățământul preuniversitar și universitar, mentorilor din Bazele de Practică Pedagogică (BPP), elevilor și studenților aflați în procesul de formare inițială. La conferință se poate participa cu sau fără lucrare.
Înscrierea participanților se va face până cel târziu la data de 05.04.2024 prin completarea formularului de înscriere
formular inscriere.
Transmiterea lucrărilor se va face până la data de 12.04.2024 accesând formularul
formular incarcare lucrare .
Pentru identificarea operativă a lucrărilor, fișierele încărcate vor fi salvate cu următorul tip de denumire: nume_prenume_sectiune.docx sau nume_prenume_sectiune.doc. Denumirea fișierului nu va depăși 50 de caractere, (Model: pop_vasile_secțiunea_1.docx sau pop_ioana_secțiunea_1.doc).
Contribuția de participare va fi 30 RON/articol, lucrările urmând a fi publicate în revista conferinței, înregistrată cu ISSN și se va vira în contul CCD Bacău (CIF 4278531), RO04TREZ06120E330800XXXX deschis la Trezoreria Bacău (cu mențiunea taxă conferință 2024), până la data de 12.04.2024.
O bună organizare a lucrărilor acestei conferințe, impune respectarea termenelor precizate, precum și participarea fizică/online a celor înscriși. În cazul apariției unei situații ce poate împiedica participarea autorilor lucrărilor la prezentarea lor, aceștia vor anunța organizatorii până cel târziu la data de 17.04.2024. În cadrul conferinței pot fi susținute lucrări care vor fi înscrise, într-una dintre cele două secțiuni: - Secțiunea 1. Transfer de competențe în activitatea didactică
- Secțiunea 2. Rolul și provocările contemporane ale mentoratului didactic .
NORME DE REDACTARE A LUCRĂRII: Materialele trimise trebuie să conțină contribuții personale. Lucrările pot avea mai mulți autori. Pentru o taxă se primește o singură revistă indiferent de numărul autorilor unei lucrări. Redactarea lucrării se va face în format Office Word (.docx, .doc), A4, font Times New Roman, dimensiune 12, spațiere la un rând, cu margini egale de 20mm, cu diacritice. Titlul lucrării va fi scris cu majuscule, centrat, la două rânduri față de marginea de sus a paginii. Sub titlu se vor preciza: profesia, numele și prenumele autorului, instituția, localitatea, județul. La finalul lucrării, se va consemna, obligatoriu, bibliografia, după cum urmează: nume, prenume autor/autori, anul publicării, titlul lucrării, editura, localitatea. Lucrarea și rezumatul vor fi redactate și salvate în cadrul aceluiași fișier editabil, nu în fișiere separate. Responsabilitatea pentru conținutul lucrărilor, corectitudinea gramaticală/ortografie aparține în totalitate autorilor. Lucrările care se abat de la normele de tehnoredactare precizate sau nu corespund condițiilor mai sus-formulate, vor fi respinse. Pentru prezentarea lucrărilor în secțiuni, recomandăm autorilor să se rezume la un număr de slide-uri care să permit expunerea în cel mult 10 minute.
Director CCD Hunedoara,
Raluca Silvia IACOBESCU
Profesor metodist,
Laura Maria MICLEA