CCD Hunedoara
Casa Corpului Didactic Hunedoara
Despre noi Cursuri Ştiri Biblioteca CDI CRED RED PROF Legături utile Contul meu Divertisment Publicații Contact
Sunteți aici: Prima paginăȘtiri
Programe de formare continuă

Oferta curentă (descărcare)

Noutăți cursuri (știri)

Înscrieri online (formular de înscriere)

Știri importante

ANALIZA NEVOI FORMARE
19.06.2024, 175 vizualizări, 0 voturiConferința online: ”Localitatea mea verde: Educație pentru un viitor sustenabil”
27.05.2024, 311 vizualizări, 0 voturi

Conferința va avea loc pe data de 05.06.2024 (miercuri), în intervalul orar 14:00-15:30.

Curs avizat: ÎNVĂȚARE DURABILĂ ÎN CONTEXT ACTUAL
17.04.2024, 619 vizualizări, 0 voturi

Grup țintă: cadre didactice din învățământul preuniversitar

CONFERINȚA NAȚIONALĂ „Mentorat și transfer de competențe pentru promovarea ritmului individual de învățare”
01.04.2024, 564 vizualizări, 0 voturi

Mentorat și transfer de competențe pentru promovarea ritmului individual de învățare

Atelier CRED - 06 Noiembrie
01.11.2023, 1011 vizualizări, 0 voturi

”Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă”


Referitor: Înscrierea cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, care predau la nivel gimnazial, ariile curriculare Matematică și științele naturii, respectiv Om și societate, precum și a reprezentanților unor organizații non-guvernamentale active în domeniul educației din județul Hunedoara, în vederea participării la Atelierele CRED intitulate ”Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă”
În cadrul Proiectului CRED, Casa Corpului Didactic Timiș, în calitate de partener pentru Regiunea VEST, organizează în județul Hunedoara o serie de trei Ateliere CRED intitulată, în mod sugestiv, ”Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă” în cadrul activității 4. 3 Informarea decidenților de politici educaționale, experților și partenerilor educaționali relevanți privind actualizarea Curriculumului național.
Atelierele CRED sunt organizate pe o structură comună, iar ariile de interes și acțiune ale publicului prezent au directă legătură cu tematica abordată în cadrul fiecărui Atelier în parte.
De la bun început, toate acțiunile și activitățile din cadrul proiectului ”Curriculum Relevant, Educație Deschisă pentru toți” – CRED au purtat emblema împărtășirii, iar noua serie de Ateliere CRED, intitulată ”Resursele CRED: educație deschisă, în clasă și acasă”, se înscrie în această linie de acțiune, obiective și valori.
Mai multe detalii despre proiectul CRED și activitățile desfășurate sunt disponibile pe www.educred.ro sau pe pagina Facebook „Proiectul CRED”.

Publicul țintă al Atelierelor CRED este, și el, unul variat și plurivalent, fiind constituit din cadre didactice din învățământul gimnazial, ariile curriculare Matematică și științele naturii, respectiv Om și societate, atât din mediul rural, cât și din cel urban, directori de școli, cadre didactice debutante, metodiști, inspectori de specialitate, reprezentanți de asociații și organisme non-guvernamentale, reprezentanți de sindicate etc.

Este eligibilă participarea la workshop-uri inclusiv a cadrelor didactice selectate ca grup țintă la activitățile de formare continuă realizate în cadrul proiectului CRED, absolvenți sau cursanți.

Pentru participarea la workshop se vor elibera adeverințe de participare.

Al doilea atelier din suită va fi organizat în Deva, în data de 06.11.2023 la Casa Corpului Didactic Hunedoara, str. Gh. Barițiu, nr. 2 și este destinat cadrelor didactice care predau la nivel gimnazial, ariile curriculare Matematică și științele naturii, respectiv Om și societate, profesorilor metodiști de la ISJ Hunedoara pentru învățământul gimnazial, inspectorilor de specialitate, directorilor de școli cu nivel gimnazial de predare, reprezentanților de asociații și organisme non-guvernamentale, reprezentanților de sindicate etc..
Înscrierile pentru evenimentul organizat de către Casa Corpului Didactic Hunedoara se vor face completând formularul de înscriere online, accesând link-ul Formular inscriere

La finalul perioadei de înscriere toate persoanele vor fi notificate pe adresa de e-mail indicată în formularul de înscriere în vederea constituirii dosarului de grup țintă. Participanții vor aduce la eveniment o copie a cărții de identitate, iar formularele tipizate vor fi completate înainte de începerea evenimentului.
Perioada de înscriere: 01.11.2023 – 03.11.2023.

Documente atașate

Numărul
curent
Titlul
documentului
Dimensiune
(octeți)
Extensia
documentului
Data
atașării
1 Atelier CRED 06.11.2023 1.583.141 pdf 2023-11-02 10:35:56


Nu puteți vota această știre Doar utilizatorii autentificați pot vota știri.


Toate drepturile rezervate © 2013-2024 C.C.D. Hunedoara 1.182.624 de vizite din 01-01-2015